Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Enen no Shouboutai

Ascalon

Ulak Baykuş
Ulak Baykuş
[img='http://static.minitokyo.net/downloads/46/34/726746.jpg',none,840][/img]​
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2015

Bitiş Tarihi: Devam ediyor.

Mangaka: Atsushi Ōkubo

Dergi: Shounen Magazine

Türler: Aksiyon, Bilimkurgu, Shounen

Cilt: 16(devam ediyor)

Bölüm Sayısı: 176(devam ediyor)

Açıklanamayan bir sebepten ötürü insanlar bir fenomen olarak yanmaya başlayıp birer alev iblisine dönüşüyorlar. Onlarla savaşmak adına özel itfaiye birlikleri kurulan dünyada ana kahramanımız Shinra trajik ve sır dolu geçmişinin peşinde bu birliklerden birine katılır. Acaba Shinra bu ateşlerin gölgesinden gerçekleri çıkarıp kendisinin ve felaketin geçmişini aydınlatabilecek miydi ?

6 Temmuz'da animesi başlıyor. Bir sızıntı iddiasına göre, 4 cour'dan (bir cour, üç aylık yayın hayatı, yani 10-13 bölüm demek) oluşacakmış. Doğru mu değil mi göreceğiz.

6 Temmuz'da animesi başlıyor. Bir sızıntı iddiasına göre, 4 cour'dan (bir cour, üç aylık yayın hayatı, yani 10-13 bölüm demek) oluşacakmış. Doğru mu değil mi göreceğiz.
Hocam okumadım ama siz okudunuz galiba o yüzden soruyorum güzel mi?

Animesini izliyorum şuan ve seri gayet iyi ilerliyor.Aksiyonuda bence yeterli.bi ara belki mangasına bakarım.(beni ve shinra serinin en sevdiğim iki ismi umarım daha çok gösterirler beni'yi)

İlk bölümünü izlemiştim. Çok jenerik ve sıkıcı bir seriye benzediği için devam etmedim. Ōkubo bu sefer hayal kırıklığına uğrattı.