Anime En Tatlı Kadın Karakter?

En Tatlı/Sevimli Kadın Karakter?

• Haruno Sakura

• Hyuuga Hinata

• Nel

• Halibel

• Orihime Inoue

• Rukia

• Yoruichi

• Nico Robin

• Nami

• Hancock

• Vivi

• Reiju

• Tenten

• Yamanaka Ino

• Tsunade

• Mei Terumi

• Kurotsuchi

• Kaguya

• Charlotte Linlin

• Konan

• Unohana

• Perona

• Yadoumaru Lisa

• Bambietta

• Masaki Kurosaki

• Anko

• Kurenai

• Rangiku Matsumoto

• Mabui

• Uzumaki Kushina

• Temari

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Uncle Paulie

aliybabasamahz
Gözcü Baykuş
tumblr_oq0pj5Ebr91u8x83lo1_400.gif

Sizce Bleach-Naruto-One Piece serileri arasındaki en tatlı/sevimli kadın karakter kimdir? Başlığı takmayıp "güzel/seksi" kategorisinde de yorumlayabilirsiniz.

Not: Soru yalnızca görünüşünü içermez. Karakteristik, hal/tavır/ görünüş/kol/bacak/dalak/böbrek hepsini içerir soru.

Başlayalım efenim.

Haruno Sakura
297919.jpg

_________

Nico Robin

136849.jpg

Nami
351298.jpg

_________

Charlotte Linlin

356309.jpg

86712.jpg

_________

Boa Hancock
54550.jpg

______

Rukia
73317.jpg

________

Rangiku Matsumoto
33264.jpg

Kurenai Sarutobi
82516.jpg

97694.jpg

Vinsmoke Reiju
343184.jpg

________

Bambietta
224245.jpg

______

Masaki Kurosaki
201455.jpg

______

Yadoumaru Lisa
45939.jpg

Yoruichi
302962.jpg

Perona
136777.jpg

Vivi
39028.jpg

Mei Terumi
292453.jpg

______

Yamanaka Ino
[img='https://i.pinimg.com/originals/34/a3/80/34a38058df860ca69f7e45827fbec5df.png',none,223][/img]

Konan
299760.jpg

Unohana
33252.jpg

_____

Soi Fon
80402.jpg

_________

Temari
292452.jpg

_______

Kaguya
292976.jpg

______

Tenten
110946.jpg

Halibel
118659.jpg

_________

Nel
30354.jpg

________

Kurotsuchi
177681.jpg

________

Mabui
91529.jpg

________

Uzumaki Kushina
101522.jpg

Konu tatlılık ve şirinlik olduğundan

1. Rukia
2. Anko
3. Vivi / Hinata

Shizune'ın olmaması üzdü.

Rukia -->> Listedeki en tatlı waifu

Listedeki çoğu karakter tatlı denebilecek kişiliklere veya görünüşlere sahip değil yalnız.

tumblr_inline_p5opxmxIQv1ufsq88_400.gif

tumblr_lj8n3rwOwG1qc1t41o1_500.jpg

019_1470298967.png

Sen de Anko'yu seçmişsin Ölümcül o da.
Anko pek tatlı değil o kesin ama sevimli olduğu kesin. Ayrıca. Anko asla Nami gibi rage storm kasan bir tip değil. Naruto'daki herkes katil. Hinata bile fırsatı olursa düşmanını öldürür :D Ya Anko aslında biraz belalı bir tip ama isteyince çok şeker olabiliyor. Two-face durumu var. Rukia ve Hinata gibi saf bir sevimlilik değil kabul etmem gerekirse. Listede olsa Shizune'u seçerdim sanırım. Ama Nami'den iyidir o kesin.

Bu arada Naruto tarihindeki belkide en sağlam entrance sahnesi (tek rakibi Jiraiya ve Minato bu konuda) ona ait ... (üzgünüm japoncasını bulamadım)

Eskiden kendisini fanları sebebiyle çok gömerdim, lakin Hinata Nami'den daha da perfect. Mükemmellik abidesi, tapılası bir yaratık adeta.

Bastardo Naruto.

Resim sırasına göre Tsunade, Rangiku, Kurenai, Anko, Masaki, Vivi, Konan, Kushina bunlar gayet güzeller.

Ayrıca sırf yüz olarak bakarsak Kaguya'da bu konuda buradaki herkesten çok çok iyi ancak kendisi şirinlikten uzak.

Bunların arasından dört tane seçeceksem Vivi > Kushina > Kurenai > Masaki derdim.

Big Mom niye burada ben onu anlamadım. Ezmek mi istiyorsun @The Last Outlaw :evil:

Seçeneklerde olmasa da BnHA'dan Nejire Hadou çok iyi.

Resim sırasına göre Tsunade, Rangiku, Kurenai, Anko, Masaki, Vivi, Konan, Kushina bunlar gayet güzeller.

Ayrıca sırf yüz olarak bakarsak Kaguya'da bu konuda buradaki herkesten çok çok iyi ancak kendisi şirinlikten uzak.

Bunların arasından dört tane seçeceksem Vivi > Kushina > Kurenai > Masaki derdim.

Big Mom niye burada ben onu anlamadım. Ezmek mi istiyorsun @The Last Outlaw :evil:

Seçeneklerde olmasa da BnHA'dan Nejire Hadou çok iyi.
Oğlum bu Bnha'yı içermiyor. Konuyu oku.

Perona tam klasik oyuncak bebek çizimine sahip olduğu için baya tatlı derim karakteri çakma tsun olunca birde üzerine ekliyor baya.

Hinata utangaç,sürekli kızaran tip olması ile o karaktere tam uyan kakül, uzun saç ile tatlı oluyor gayet. Tek eksiği kısa saç olursa iyice çocuğa benzer daha tatlı olur.

Çocuk hali yüzünden nel daha yakın gelse de burada tatlılık evime alsamda tatlı tatlı sevsem onu, sonra öpsem, sonra da ... gibi bir tatlılık galiba o yüzden evet çocuk nel :evil: ehm büyük nel tabi ki.

Ama oyum charlotte a gitti, seçeneklerde o varken diğerlerine elim varmıyor.

@Nabu

Şu konunun benzerini güzellik açısından çizgi roman bölümü içinde açsak baya uzun uzun tartışılır gibi geliyor hocam

Tatlılık dersem Erza, Hinata, Kushina, Vivi ve Hanabi. İşin içine güzellik ve seksapellik girerse de Erza, Kushina, Hancock, Nabui, Nami, Robin, Reiju olmak üzere bir çok OP kadını Oda resmen kendini tatmin etmek için çiziyor kadın karakterleri.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ah, keşke çilekli kekim Erza'da burada olabilseydi. Şu sevimliliğe bir bakın hele.
images (1).jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri