Genel En Sevmediğiniz ve Gereksiz Bulduğunuz Dc Comics Karakterleri

Sirius

Civciv Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Canlar selam.Malum Dc ve Marvel sürekli yeni karakterler çıkartıyorlar.Bir çoğu eh yani daha iyi olabilirdi denecek türden bazıları iyi ya hep böyle olsun denecek türden tabi nadir çıkıyor.Bazıları ise neydi bu şimdi ne gerek var bu karaktere denilecek türden karakterler.Peki sizin sevmediğiniz ve gereksiz bulduğunuz karakterler kimler

•Perpetua
•Cosmic Armor Superman
•Wonder Woman (Hiç sevmiyorum şunu ya)
•Spectre
•Orion

Benimkiler bunlar.Sizinkiler ? Aslında Marvel ve diğer şirketleride kapsayacak şekilde açacaktım ama daha çok Dc hakkında görüşleri merak ettim.

Gereksiz bulduğum değil de sevmediğim olarak söyleyebilirim. Superman'den nefret ediyorum, Injustice okuduğumdan beri en nefret ettiğim karakterler arasına girdi. Biliyorum o hikaye canon değil. Superman çok iyilik yapmış biri de olabilir fakat bunlar öfkemi dindiremez. Evet belki gezegeni milyonlarca kez kurtardı ama yine de nefret ediyorum. Aynı şekilde Wonder Woman'ı da hiç sevmiyorum.
:batpunish: Bak Injustice deyince yine sinirlendim. :D

Bende sevmem o seriyi sadece oyununu :D İnjustice ve Wonder Woman'ı sevmeyen bir kişiyi bulunca hep mutlu olurum acayip mutlu oldum şimdi :D

Sevmemek güçlü bir kelime olurdu, ama varlığından haberim olduğundan bu yana, en gereksiz bulduğum DC karakteri Ambush Bug.

Açıkçası ben genelde hali hazırda var olan bir konseptin, ya da dolu bir kadronun yerine zorlama bir şekilde getirilen şeyleri sevmiyorum ve sağolsun DC Bu konuda çok iyi.

Misal Batman Aİlesi bence Alfred-Batman-Dick-Barbara-Tim iken idealdi. Elbette ailenin dış halkası da var ancak iç halka bu idi.

Sonra Jason, ölümden döndü o da katıldı. Sonra Batwoman konsepti geri çıkarıldı. Sonra 2. Batgirl sonra Bruce'un oğlu oldu Damian Wayne sonra Signal vs derken boku çıktı. Sonra bir de dış halka var Spoiler, Huntress, Batwing, Azrael, Catwoman, Lucious Fox vs vs

Batman 20-25 arası bir yaşta Batmanliğe başlasa ve de Çizgi Romanlarda genelde okuduğumuz hali 35-38 arası bir şey olsa. Kardeş sen13-15 senede (o da maksimum) nasıl bu kadar side-kick sığdırdın ?

Signal, Damian Wayne, Batwing, Batwoman bunlardan kurtulunması lazım. Bu grupta da özellikle Signal ile Damian'a tavım.

Aklıma geldikçe başka örneklerim de olacaktır.

Geri