Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel En Sevdiğiniz Online Oyun

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Hepimiz online oyun oynamışızdır. Peki bu oyunlardan sizi içine çeken oyun hangisi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tarayıcı oyunu vardı Goodgame Empire diye. Daha 12-13 yaşımda başladıydım. Oyunu biraz anlarsanız sizi içine çekiyo. Ve oyunun sistemi gereği olabildiğiniz kadar online olmanız gerekiyordu. 5-6 sene boyunca oynamıştım. Oyunu sevdiyseniz günde en azından 4 saat başında tutuyordu sizi.
Genellikle masa başında iş yapan adamlar oynuyodu oyunu. Sigara gibi bırakamıyoruz diyodular. Ayrıca oyun p2w oldu. Onu da diyim.

2011-2013 arası DC Universe Online'ı çok severdim.

Son dönem ise oynadığım belki de tek online oyun Smite gibi. Gerçi Valheim'ın da bir online tarafı da var o sayılırsa o da olur :D

Spellbreak de fena değil.

Zamanın efsanesi Club Penguin. 2010-2013 zamanları arası harikaydı. Sonradan Disneyin gazabına uğradı. 2015'te son aktifliğini gösterdi ve 2016-2017 de çöküşe uğradı. En sonda aktiflik neredeyse hiç kalmayınca da 2017 Mayısında kapatıldı. Şuan fanlar sağolsun çok güzel Private Server'ları çıktı. Size önerilerimden biri Club Penguin Rewritten'dır. 2010-2013 senesinin Club Penguin'i olarak tasarlandı. Diğeri de New Club Penguin. O da 2013 sonrasını için tasarlandı ama tabii ki Disney'in yaptığından daha iyi bir iş çıkarıyorlar. Oyun biraz 4 yaş oyununa benziyor ama oynamasını bilince çok eğlenceli olur. Her aya özel bir parti olur ve o partiye özel Club Penguin'in maskotları gelir. Maskotlar gelince özel hediye bırakırlar. önceden maskotları avlarken sinir krizi geçirirdim çünkü benim gibi bir sürü insan giriyordu xd. Eğer maskotlar sizin için sorun olmazsa (ki illa ki bir gün sorun olacak oynarken bu acıyı anlarsınız xd) oyun çok eğlencelidir. Özellikle de insanları trollemekten daha keyifli bir şey yok oyunda :D. Kesinlikle herkesin bu oyuna bir şans vermesini öneririm.

Şu son birkaç haftadır Finals oynuyorum. Çok hızlı ve dinamik bir oyun. Bütün bir haritayı da yok edebiliyorsunuz. Vaktiniz varsa bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Biz hâlâ Metin 2'de kaldık ya. Onun haricinde bir de Naruto'nun online modu sarıyordu bir aralar. Harici saran bir online oyun olmadı beni.

World of Warcraft'ı eskiden çok severdim. 2004'den 2009'a kadar oynadım. Yıllar yıllar sonra 2024'te zaman sıkıntısı olsa da bir daha aktım çünkü rüyalarımda kendimi wow oynarken falan görüyordum artık. lol O yüzden dayanamadım daha fazla, ama yıllar sonra tekrar oynamaya başlayınca sarmadı, ek paketlerin senaryoları vb. çok uyduruktu ve eski senaryoları tekrar ediyordu, o yüzden soğudum wow'dan. Slyvanas Windrunner genede fena baş kötü karakter değildi.

Ama asıl benim bayıldığım karakter Arthas'dır. World of Warcarft: Wrath of The Lich King sinematik videosu, hala bir oyun için izlediğim en iyi sinematik video olarak zirvede duruyor, harikaydı. Daha geçen ay, bir sitede Arthas'ın heykelini sattıklarını gördüm. Youtube'den üç kere World of Warcraft: Wrath of the Lich King sinematik videosunu izledikten sonra çok gaza geldim, aldım heykeli. lol İyiki de almışım çünkü bir kaç gün önce baktım, stoğu tükenmiş. Biraz daha bekleseymişim kaçırıyormuşum.

Illidan'da karizmadır bu arada, onu da severim. Onun da bir heykelini falan getirirlerse sı*tık... Gitti gene paralar. lol

Son düzenleme:
En kötü ve oynanmaması gereken zamanında New World oynadık şimdi tam gerçekten bir oyuna benzer hale geldi, şimdi de Stüdyo kapatıyor oyunu xD 2000 saat sana da eyvallah.