World of Warcraft'ı eskiden çok severdim. 2004'den 2009'a kadar oynadım. Yıllar yıllar sonra 2024'te zaman sıkıntısı olsa da bir daha aktım çünkü rüyalarımda kendimi wow oynarken falan görüyordum artık. lol O yüzden dayanamadım daha fazla, ama yıllar sonra tekrar oynamaya başlayınca sarmadı, ek paketlerin senaryoları vb. çok uyduruktu ve eski senaryoları tekrar ediyordu, o yüzden soğudum wow'dan. Slyvanas Windrunner genede fena baş kötü karakter değildi.
Ama asıl benim bayıldığım karakter Arthas'dır. World of Warcarft: Wrath of The Lich King sinematik videosu, hala bir oyun için izlediğim en iyi sinematik video olarak zirvede duruyor, harikaydı. Daha geçen ay, bir sitede Arthas'ın heykelini sattıklarını gördüm. Youtube'den üç kere World of Warcraft: Wrath of the Lich King sinematik videosunu izledikten sonra çok gaza geldim, aldım heykeli. lol İyiki de almışım çünkü bir kaç gün önce baktım, stoğu tükenmiş. Biraz daha bekleseymişim kaçırıyormuşum.
Illidan'da karizmadır bu arada, onu da severim. Onun da bir heykelini falan getirirlerse sı*tık... Gitti gene paralar. lol