Anime En Güçlü Demon/İblis Seviye Canavar Sizce Hangisi ?

Sizce En Güçlü İblis Seviye Canavar Hangisi

• Deep Sea King

Oy: 3 60.0%
  • Sky King

Oy: 0 0.0%
  • Subterranean King

Oy: 1 20.0%
  • Beast king

• Pureblood

• Rhino Wrestler

• Awakened Cockroach

• Hundred Eyed Octopus

• Diğer ?

• Bug God

Oy: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Evet bizim kendi aramızda konuştuğumuz bir konuyu burada KB ailesinin oyuna açalım dedik. İşte karşınızda en güçlü İblis Seviye Canavar Adaylarımız.

Başlamadan söyleyelim Marugori doping öncesi demon seviye olsa da , doping sonrası eğer Saitama gelmese hemen ejder seviye olarak değerlendirileceği yazar tarafından belirtildi o sebeple o listemizde yok. Ayrıca seviyesi söylenmemiş ama iblis seviye olabilecek şahısları da listeye almadık çünkü çok fazla spekülasyon var. Ayrıca Garou gibi henüz insanken kendisini canavar ilan eden tipleri de listeye eklemedik.

Şimdi başlayalım.

Deniz, Yeraltı ve Gökyüzü Kralları

[img='https://66.media.tumblr.com/808962f53f165303326a8fe7bfd97973/tumblr_o0syt0Bd7Q1tdj6xto1_1280.gif',none,540][/img]
Yeraltı Kralı

[img='https://i.postimg.cc/Y2hP38N5/Sky-King.png',none,342][/img]
Gök Kralı

6039214-b2d11740-ccb1-487e-9fdf-f15b3df025cf-8762-00000e0bbd1a479c.gif

Derin Deniz Kralı

Yazar üçünü denk olarak belirtse de ıslanmış, suya doymuş haliyle bizce Derin Deniz Kralı çıtayı biraz daha yükseltiyor. Pek çok S Class Hero'yu eforsuzca indirmesi de cabası.

Bu üçlüden sonra bir kral daha var o da House of Evolution adlı bilim enstitüsünün (Evrim Evi) Carnage Kabuto'dan sonraki yarattığı en güçlü suni canavar olarak lanse edildi ve Carnage Kabuto'nun en güçlü ejder sınıfı canavarlardan biri olduğunu düşünürsek , Beast King'in ne denli güçlü bir demon seviye canavar olduğu ortada.
DismalPortlyHomalocephale-size_restricted.gif

Beast King

tumblr_pruucel4Qt1y9wx6ho2_500.gifv

Awakened Cockroach

Genos gibi bir S klası rahatlıkla domine edebilen nadir iblis seviye canavarlardan.

Pureblood-bat-form.png

Kendiğilinden safkan bir canavar olan neredeyse ölümsüz Pureblood ise bir diğer aday.

image.jpg

Hundred Eyed Octopus yani Yüz Gözlü Ahtapot adlı bu canavarımız ise İblis sınıfının en büyük canavarı olabilir ve sırf devasa boyutları sebebiyle başlı başına bu listeye yer almaya hak kazanıyor.

[img='https://i.postimg.cc/Y2RkK8K3/Rhino-Wrestler-faces-the-Heroes.png',none,702][/img]

Pek çok A, B ve C sınıfı kahramannın çabalarını boşa çıkarak bir diğer güçlü isim Rhino Wrestler.

image.jpg

Bug God, Limitleyicisini kaldırdıktan sonra bile Garou'ya karşı Tanktop ve Puri Puri Prisoner gibi S klaslardan daha iyi dayanmıştı.

Choze ve Deniz Kral geliyor aklıma.

Hocam Tatsumaki'nin yendiği dev kertenkeleyi diyorsanız o Ejderha seviye de olabilir. Diğer Krallardan güçlüydü(ya da en azından bana öyle geldi.). Eğer Şeytan seviyeyse evet top 3'e girer bence.

Zor bir soru. Benim aklımda sıralama böyle.
Evil Eye ve Bug God bunlar en güçlüler. Evil eye dragon olarak nitelendirilmediği için demon sayıyorum. Bug God ise en güçlü formuna geçmeden evrimleşmeye başlamış Garou'yu yamultmuştu. Eğer Darkshine'a denk gelmeseydi çok daha güçlü olarak görürdük.

Sonra yer altı, gökyüzü ve deniz kralları geliyor.

Bunun ardından Haragiri(canavara dönüşen samuray), Beast king, Pureblood, Awakened Cockroach, Kan Emmiş Mosqito Girl ve de belki Choze, Vacuuma

En sonda Eyesight, Devil Long Hair, Do-S ve Royal Ripper dikkate değerler.

Eyed Octopus ve Giant Crow gibi boyutundan güç olan ama pek hızlı ve iyi dövüşçü olmadığını düşündğüm tipleri dahil etmedim.

Choze ve Deniz Kral geliyor aklıma.
Hocam Tatsumaki'nin yendiği dev kertenkeleyi diyorsanız o Ejderha seviye de olabilir. Diğer Krallardan güçlüydü(ya da en azından bana öyle geldi.). Eğer Şeytan seviyeyse evet top 3'e girer bence.
O dev kertenkele manga da yok. Kastettiği Saitama'nın rüyasına giren yaratık.
[img='https://vignette.wikia.nocookie.net/onepunchman/images/3/39/Underground_King.png/revision/latest?cb=20191012221859',none,490][/img]

Konuyu yanlışlıkla katılımcıları ve anketi olmadan açmıştım hazırlarken satır başına geçmek için enter a bastığımda o sıra metin editörü seçili olmadığından direkt konuyu açtı. Konuyu yeni bitirdim. Şimdi tekrar bakın;

@Ascalon @Garou

@Child of Darkness Mosquito Girl, House of Evolution denen enstitünün elinden çıkma bir canavardı ve o enstitüden çıkan en güçlü şey ejder seviye olan Carnage Kabuto ve en güçlü ikinci şey ise İblis Seviye Beast King. Nitekim Beast King > Mosquito Girl %100 belirtilmiş bilgi olduğundan onu eklemedim bile.

Mosquito Girl, House of Evolution denen enstitünün elinden çıkma bir canavardı ve o enstitüden çıkan en güçlü şey ejder seviye olan Carnage Kabuto ve en güçlü ikinci şey ise İblis Seviye Beast King. Nitekim Beast King > Mosquito Girl %100 belirtilmiş bilgi olduğundan onu eklemedim bile.
Yok yav, ben şunu kastediyorum.

Ahdshgudgdsfg.

Ben Derin Deniz Kralı dedim. Buradaki bir çok canavar başkalarına karşı yenildiler ve güçlerini gösterdiler. Derin Deniz Kralıysa bir kaç güçlü S Class'ı yendi ve Genos'un dokunamadığı Sonic'i rezil rüsva edecekti. Sonra karşısına Saitama çıktı tek yedi. Diğerleri gibi bir seneryo çizilseydi Derin Deniz Kralı için yani Saitama ile hiç karşılaşmasaydı kimler alabilirdi bilmiyorum. O yüzden oyum Deep Sea King ve Bug God'a gidiyor.

Güncele geldikten sonra şunu diyebilirim;

Darkshine'ın bu arc boyunca düştüğü rezil rüsva hallerden sonra. Bence ondan tek yiyen Bug God bu tartışmanın dışında kalmalıdır :D

Seri de güncele geldim de artık iblis sınıfı pek göremez olduk çünkü baş karakterlerimiz Saitama çok güçlü ve yancısı Genos da giderek güçleniyor. O yüzden arka planda ölsün diye konulan canavarlar bile ejder seviye oluyor genelde :D

Eski OPM konularına bakarken de bu konuyu gördüm. Açıkçası ben bu konuda hala kararsızım.

Yani DSK Güçlü bir İblis Seviye idi ancak Genos dövüşte gardını düşürdü ve sonra da bir çocuğu kurtarmak uğruna eridi gitti, o ana kadar DSK'ye yenilmiyordu.

Ancak daha sonra upgrade alan Genos (G4 sonrası) (Sonic ile yakın hızlarda olan Genos) Awakened Cockroach'dan blitz yemişti. Tabi Bişi Ripper diye bir demon, kollarından birini neredeyse öğütmüştü o dövüş öncesinde, ancak AC sonrasında Genos'un sıfır noktasından yaptığı ataktan bile kaçabilmişti, bu mantıkla AC bile DSK'dan (en azından kuru halinden) güçlü oluyor. Çünkü ONE, Sonic'in kılıcı olsa DSK'yi yenebilirdi demişti sanırım, en azından kuru halini. AC ise, Sonic'den kat ve kat daha hızlıydı.

Bir de bu OPM de VGS vardı, simulasyon da dövüşme vs. Bu Awakened Cockroach ile dövüşen hali ile Genos, Islak DSK ile simulasyona girdiğinde çok zorlanmadan DSK'yi yeniyordu.

Jagan (yani Evil Eye) çok güçlü bir görünümü vardı ancak ne yukarıya salınan cadrelerden biriydi (ne de cadre adaylarından) ve ne de bir feat'i oldu maalesef Tats shit diff attı. O yüzden bir şey söylemek güç. Kaldı ki seviyesi İblis mi, Ejder mi belirsiz, ancak sanırım İblisdir.

Beast King, Carnage Kabuto gibi oldukça güçlü bir ejder seviyeden sonra HoE'nin en güçlü 2. varlığı idi. Ve Saitama karşısındaki atakları etkileyici idi, hem de tam dönüşüm yapmadan önce bile atakları güçlüydü. Ayrıca Saitama, DSK'ye tek yumruk atarken, BK'ya seri yumruk atmıştı, bir anlamı var mı bilmem ama genelde "Tek Yumruk" olarak takılan biri Saitama ve sadece kayda değer tiplere seri yumruk atıyor, belki bir anlamı olabilir.

BK'yı aşağı çeken 2 şey var ; 1.si feat yetersizliği, 2.si kendisinden sonra HoE'nin en güçlüsü olduğunu iddia eden Armored Gorilla'nın, seri başı Genos'a çok çabuk yenilmesi idi.

Valla bilemiyorum...

Bug God ve Beast King diyeceğim sanırım.

AC ise, Sonic'den kat ve kat daha hızlıydı.
Yok ya o Genos Sonic'e yakın değildi o dövüş. Sonic oynamayı bırakınca Genos adamı ardıl görüntü olarak görüyordu. Çözümü her yeri patlatmaktı ki Saitama araya girmese onu bile yapamayacaktı. Bir de hız farkına rağmen Genos almak üzereydi. Adam bacaklarını feda edip kaçtı savaş alanından. Speedster yani kaç kere vurdu Genos'a adam akıllı hasar almadı Genos.

Bu Awakened Cockroach ile dövüşen hali ile Genos, Islak DSK ile simulasyona girdiğinde çok zorlanmadan DSK'yi yeniyordu.
Bu sefer gardını indirmemişti bir de ortalıkta siviller yoktu.

Jagan (yani Evil Eye) çok güçlü bir görünümü vardı ancak ne yukarıya salınan cadrelerden biriydi (ne de cadre adaylarından) ve ne de bir feat'i oldu maalesef Tats shit diff attı. O yüzden bir şey söylemek güç. Kaldı ki seviyesi İblis mi, Ejder mi belirsiz, ancak sanırım İblisdir.
İblis Seviyedir cadre değildi ne de olsa. Birkaç tane çok katlı apartman atmıştı:
0096-016.png
0096-017.png
0096-021.png
Sonra savaşmak için göklere çıktılar birkaç araba, ev vs. bir de fırtına çıkardı:
0096-034.png
0096-035.png

Beast King, Carnage Kabuto gibi oldukça güçlü bir ejder seviyeden sonra HoE'nin en güçlü 2. varlığı idi. Ve Saitama karşısındaki atakları etkileyici idi, hem de tam dönüşüm yapmadan önce bile atakları güçlüydü. Ayrıca Saitama, DSK'ye tek yumruk atarken, BK'ya seri yumruk atmıştı, bir anlamı var mı bilmem ama genelde "Tek Yumruk" olarak takılan biri Saitama ve sadece kayda değer tiplere seri yumruk atıyor, belki bir anlamı olabilir.
O mantıkla Carnage Kabuto BK'dan aşağı oluyor. 😄 Saitama'nın kafasına göre biraz.
Bug God muhtemelen. DSK çok ilah gibi gösterildi ama Saitama'yı merkeze almadan diğer kahramanların hallerini de yansıtmak içindi o ark. Yaptığı maks yıkım gene binaların çatılarını harap etmekti. Beast King yerel binaları 20-30 metre öteden tereyağı gibi kesiyordu tam gücünü salmadan. DSK'yı da doğrayabilir yani. 😄 Sanırım benimki:
1- Bug God
2- Beast King
3- Deep Sea King

Geri