Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

Superman film vergisi alınsa Türkiye'de bir daha vergi alınmaz.
Her sene yeni Superman yapıyorlar anasını satıyım. Malzeme aynı, konu aynı, aktör farklı.
Fox/Now TV yaz dizilerine döndü.

Her sene yeni Superman filmi mi ??? 2013'deki Man of Steel filminden bu yana yeni Superman filmi gelmedi. Bu film konusunda bende dahil özellikle DC hayranları arasında büyük bir heyecan var o yüzden.

Ben de çok merak ediyorum açıkçası mesela bu sefer Superman'in anası babası kim olacak, hangi gezegenden dünyaya gönderilmiş olacak, hangi köyde büyümüş olacak, hangi elementlere zaafı olacak falan. Merak uyandırıcı. Değil mi @Nabu ? :ROFLMAO:

Bu sefer bir origin hikayesi anlatılmayacak diye biliyorum ben. 1 senedir kahramanlık yapıyor olacakmış. Yine de sürekli yeni aktörlerle baştan başlamak kabak tadı vermiştir birçok kişiye.

Ben de çok merak ediyorum açıkçası mesela bu sefer Superman'in anası babası kim olacak, hangi gezegenden dünyaya gönderilmiş olacak, hangi köyde büyümüş olacak, hangi elementlere zaafı olacak falan. Merak uyandırıcı. Değil mi @Nabu ? :ROFLMAO:
Superman'i pek bilmeyen, hayatında tek bir tane bile DC Comics çizgi romanı okumamış genel izleyici kitlesi hemen kendini belli ediyor. lol

Her sene yeni Superman filmi mi ??? 2013'deki Man of Steel filminden bu yana yeni Superman filmi gelmedi. Bu film konusunda bende dahil özellikle DC hayranları arasında büyük bir heyecan var o yüzden.
Aslında animasyon filmleri, çizgi dizileri ve live action dizileri sayarsak gerçekten nerdeyse her sene Superman görüyoruz.

Ayrıca gerçekten heyecan var mı bilemiyorum.Büyük bir Green lantern fanı olarak Guy gardnerı görmüş olmam dışında beni pek heyecanladıran bir şey olmadı.Krypto'yu nedensiz bir şekilde, mr terrific'ide CW diziisindeki halinden öturu hiç sevmem.Hawkgirl güzeldir ama Superman ile ortak paydada buluşturabildiğum bir karakter değil.Bir de metamorfo vardı hatırladıgim kadarıyla fragmanda.Onun hikayedeki yeri ne olacak merak ediyorum
Umarım orjin hikayesi veya Lois&Clark draması,romantizmi falan olmaz.Gına geldi bunları görmekten

Fragmanda ki görsellik ucuz gözüktü bana. Fan filmi havası aldım nedense.

Geri