Yani Gaiman'ın mistiği mi , Morrison'ın kozmiği mi deseler.. Gaiman derim. Ancak hangisi daha iyi comics yazarı deseler Morrison derim.. ikisi ayrı 8)
(Bu Mesajım yine TÇ ekibinin çekirdeğinden sayın Kanjeri'nin " Morrison bağımsız yazsın demek de saçma bence. En son Metal'de adamın evrene kattıklarını kullanınca neler olabileceğini çok iyi gördük." mesajına üzerine yazılmıştır. Konuyla alakalı olduğundan ekliyorum.)
Hocam Morrison kadar ısrarla ve istikrarla büyük eventleri yazan başarılı her yazarın mirası Metal'de kullanılabildiği gibi kullanılabilir. Bu sizin evreni nereye çekmek istediğiniz ile alakalı sonuçta Morrison haricinde de bir DC Kozmik ve Mistik vardı ve olacak da.. Ben bunu birazcık perspektif olarak görüyorum. Morrison perspektifi, Gaiman perspektifi, Johns perspektifi gibi... Şİmdi bende Geof Johns'un yeşil fener mitosu için yaptıklarından yola çıkan bir hikaye yazsam bu da o yazarın önemini gösterir. Bu arada beni sakın yanlış anlamayın.. Benim Comics aleminde yazarlar arasında 1 ve 2 numaram Moore ve Morrison bazen yer değiştirirler aralarında ama hiç üçe düşmezler
Ama bir evren bir yazardan ibaretmiş derececesinde Gaiman ve Morrison fanları var o benim tasvip ettiğim bir şey değil.. Yoksa Morrison ramazan pidesinin üzerine cin ali çizse okurum
Onda sıkıntı yok
Adam Altın ve Gümüş Çağ Wonder Woman için utanç kaynağı olan bondage fetişini aldı Wonder Woman Earth-1 da öyle bir şekilde kullandı ki ? İşte diyorsun yazar budur, o utanç kaynağını evirdi, çevirdi bir duruş sembolüne çevirdi