Spoiler DC Hakkında Samimi bir Sohbet.

Yok yok ifade etmekte eksik kaldığım yerler olabilir hepimizin olabilir, böyle arada düzeltmek lazım. Yoksa çok güzel anlaştık.

Cosmic Armor Superman ve Mandrakk olayında beni gıcık eden şey Morrison'ın var olan kozmik düzeni gram sallamaması ne Presence var ne Source var piyasa da bunlar şov yapıyor.Bunlar güya outversal yani DC Çoklu Evrenleri dışında karakterler ancak true-omnipotent değiller... ?! WTF ! Neden peki ?

1- Konsept olarak ölebiliyorlar
2- Thought Robot ölçülebilir bir enerji bilmi olan 200 milyon Güneş Enerjisi ile çalıştırıldığı söylendi.
3- Mandrakk 10 milyar Güneş Enerjisine öldü.

Ee siz madem ölçülebilir enerjiden güçsüzsünüz nasıl outversalsınız ? ? Nasıl hikayeleri bükebiliyorsunuz ? Yani Morrison'ın dehasını her zaman överim ama kozmik yazmasın abi :D Çünkü Morrison yazınca o bir DC Comics hikayesi değil Morrison Comics hikayesi oluyor.. Morrison, Moore gibi bağımsız hikayeler yazmalı.

Morrison reistir başımızın tacıdır. Çölde bir vahadır. Deyip başka bir programa bırakıyorum :D

Yani Gaiman'ın mistiği mi , Morrison'ın kozmiği mi deseler.. Gaiman derim. Ancak hangisi daha iyi comics yazarı deseler Morrison derim.. ikisi ayrı 8)

(Bu Mesajım yine TÇ ekibinin çekirdeğinden sayın Kanjeri'nin " Morrison bağımsız yazsın demek de saçma bence. En son Metal'de adamın evrene kattıklarını kullanınca neler olabileceğini çok iyi gördük." mesajına üzerine yazılmıştır. Konuyla alakalı olduğundan ekliyorum.)

Hocam Morrison kadar ısrarla ve istikrarla büyük eventleri yazan başarılı her yazarın mirası Metal'de kullanılabildiği gibi kullanılabilir. Bu sizin evreni nereye çekmek istediğiniz ile alakalı sonuçta Morrison haricinde de bir DC Kozmik ve Mistik vardı ve olacak da.. Ben bunu birazcık perspektif olarak görüyorum. Morrison perspektifi, Gaiman perspektifi, Johns perspektifi gibi... Şİmdi bende Geof Johns'un yeşil fener mitosu için yaptıklarından yola çıkan bir hikaye yazsam bu da o yazarın önemini gösterir. Bu arada beni sakın yanlış anlamayın.. Benim Comics aleminde yazarlar arasında 1 ve 2 numaram Moore ve Morrison bazen yer değiştirirler aralarında ama hiç üçe düşmezler
smile.png

Ama bir evren bir yazardan ibaretmiş derececesinde Gaiman ve Morrison fanları var o benim tasvip ettiğim bir şey değil.. Yoksa Morrison ramazan pidesinin üzerine cin ali çizse okurum
w00t.png
Onda sıkıntı yok :D

Adam Altın ve Gümüş Çağ Wonder Woman için utanç kaynağı olan bondage fetişini aldı Wonder Woman Earth-1 da öyle bir şekilde kullandı ki ? İşte diyorsun yazar budur, o utanç kaynağını evirdi, çevirdi bir duruş sembolüne çevirdi
thumbup.png

Wonder Woman'ın az bilinen, sır gibi saklanan zayıflığı :p

Valla beyler harika bir sohbet ve beyin fırtınası oldu ağzınıza ve klavyenize sağlık. Devam etmek isterdim fakat çıkmak zorundayım..Bir ara bunu podcast olarak yapın. Kozmoloji ve Yazar ilişkilerini, Hiyerarşiyi falan
grin.png
. Referans olarak da benim listeyi atarım valla çok güzel akarız :thumbsup:

İyi Günler hepinize.

İşte bu mesaj ile @ferio hocam ile bir kaç saat içinde gerçekleşen bu spontane ve lezzetli sohbet burada bitmişti fakat akabinde diğer üstatlar (Ryu, Kanjeri, Barmen) gibi isimlerin katılımı ile konu ve sohbet başka yönlere evrildi ancak onlar foruma aktarmak için çok kalabalık ve karmaşık.

@ferio abi ve TÇ ailesine bir kez daha bu güzel arşivi oluşturduğumuz için teşekkürler.

---------------------

Sizlerin burada konuşulanlar ile ilgili soruları ya da söylemek istedikleri varsa DC Comics Genel Tartışma & Paylaşım Başlığı adlı başlıktan ya da buradan devam edebiliriz.

Gayet keyifli bir sohbet olmuş, bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Eski konuların arasında böyle cevherlere denk gelmek güzel oluyor.

Geri