Genel DC Comics Karakterleri Tanıtım Serisi

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Arkadaşlar bu başlık altında web sitemiz www.kahramanbaykus.com bünyesinde tanıtılmış DC Comics Karakterlerinin tanıtım yazılarının linklerini paylaşacağım. İsterseniz tanıtımlar hakkında burada sorular sorulabilir tartışılabilir.
Tanıtımları kronolojik olarak yani bloğa ilk konulandan sonuncuya doğru gitmek kaydıyla sıralayacağım. Siz tanıtımlara gitmek için üzerlerine tıklayabilirsiniz.

BATMAN
WONDER WOMAN
SUPERMAN
Harley Quinn
Steppenwolf
Jay Garrick / Orijinal Flash
Bart Allen / Impulse / Kid Flash / Flash
Black Lightning
Lucifer Morningstar
Barry Allen / THE FLASH
Wally West / Kid Flash / Flash
Deathstroke
Dick Grayson
Ra's Al Ghul
Blue Beetle (3 Blue Beetle'ın üçü de var.)
Martian Manhunter
Doctor Fate 1. Bölüm (Tüm Doctor Fate olmuş kişileri kısaca tanıtıp, kahraman kimliğinin kronolojisini anlattık.)
Doctor Fate 2. Bölüm (Orijinal Doctor Fate Kent Nelson ve ustası Nabu'ya odaklandığımız esas tanıtım.)
Zatanna Zatarra
Shazam

Alan Scott
Etrigan The Demon

Hazırlayanlar : Lucifer Morningstar -> @Ascalon Gerisi -> @NABU

@Nabu
Hocam ben Shazam rebirth (2019 ) diye bir sayı okudum.Bu Darkseid War olayı falan hic olmamış gibi New52 deki Black Adam'la karşılaşıp onu yendiği zamandan devam ediyor hikaye.
"Ancak söylenilene göre diğer tüm geçici yeni tanrılar eski haline döndüğünden Billy’de döndü denildi.".Tek bi sayı okuyarak yorum yapmak ne kadar doğru bilemem ama bencede eski halindeki gibi şuan Shazam.Hatta Shazam rebirth#1 de orijin hikayesi olarak yine Wizard'dan güçlerini aldığı özet niteliğinde 2-3 sayfa verilmiş.

@Shrimp Aynen, o yüzden geri döndüğü ihtimali daha yüksek demek istedim yazıda zaten. Açıkçası ben yeni tasarımı çok beğenmiştim karaktere bir yenilik katacak ve onu Superman, Wonder Woman seviyelerinin üstünde bir varlık yapacaktı. New 52 de Captain Atom'un üstlendiği "Üstün Kahraman" figürü olabilirdi. Harcadılar.

Eyvallah hocam. Hızlıca okudum ama tekrardan okuyacağım.
Animasyonda görmüştüm hoşuma gitmişti karakter.

Yazıya da geçtiği hikayeleri koymanız iyi olmuş bulursam okuyacağım.

Kafiyeli konuşan biri olduğunu da öğrendim. :D
Tüm Comics Alemi’nin en iyi rapçisi.

Geri