Genel DC Comics Bazlı Diziler - Genel Tartışma Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
DC Comics karakterleri ile ilgili çıkan televizyon serileri için burada tartışabilirsiniz.

PastMilkyIcelandichorse.gif

Sonunda moralimi düzeltip, DC'nin yaptığı herhangi bir şey için yıllardır beni heyecanlandırabilen tek şey. Umarım bunu da bozmamışlardır. Fragman beni heyecanlandırdı ancak kurgusuz bir fragmandı. Sadece karakter kadrosu ve geçen mekanlar vardı ve umarım bu sadece çok ufak bir parçasıdır şovun.

Arrow-verse iyi ce Batman Jr. Verse oldu Batwoman katılıyormuş diziye

[img='http://tommo.com.br/wp-content/uploads/2018/08/The-Flash-Season-5-Poster-New-Suit.jpg',left][/img]

Bu ne abi ya ?

Hadi dizi de zaten Flash ile dalga geçiyorsunuz. Dayak yemediği adam kalmadı ama bu kostüm ne ?

İçindekini Ralph sandım.

Not:Bilerek flood yaptım. Uzun süredir kimse birşey yazmamış zaten

Flash dizisinin ilk iki sezonunda bölüm çıktığı gün izlerdim.Özellikle ilk sezonu güzeldi.Şimdilerde ise bokunu çıkarıyorlar.Normal adamlardan yumruk yiyor.WTF.Son sezonu hiç izlemedim.Cidden saygısızlık yaptıkları

Sanırım bundan düzgün bir şey çıkacak gibi duruyor. Fakat elbette şüphelerim var.

Harley Quinn animasyonunu izlediniz mi? Ben izledim ve beğendim. İzlemenizi tavsiye ederim.

Çizgi roman işleri içerisinde benim için zirve seri budur.Videodaki Batman/Superman ilişkisi de gercekten ayrıca üzerinde konuşmaya değecek kadar güzeldi diye hatırlıyorum.
İzleyeli 4 yılı aşkın bir süre geçti.Tekrar izleyecem yakın bir zamanda.O günden itibaren sayisız içerik tükettim.Acaba daha deneyimli bir izleyici/okuyucuyken de bu kadar beğenecek miyim gerçekten merak ediyorum.

FhS8BtJX0AQ2wVR

1992 ile 2021 yılları arasında Animasyon Dizileri, Animasyon Filmleri, Video Oyunlar, Ses Kitapları gibi pek çok platform da Batman'in sesi olmuş olan Conroy reis rahmetli oldu.

Özellikle Batman The Animated Series, Justice League çizgi dizileri ve de Batman: Arkham Oyun serisi ile tanınan Conroy benim için en iyi Batman idi. Bunu da maske ve pelerin takmadan yapabilmiş yegane isim.

Batman öksüz kaldı.

1992 ile 2021 yılları arasında Animasyon Dizileri, Animasyon Filmleri, Video Oyunlar, Ses Kitapları gibi pek çok platform da Batman'in sesi olmuş olan Conroy reis rahmetli oldu.

Özellikle Batman The Animated Series, Justice League çizgi dizileri ve de Batman: Arkham Oyun serisi ile tanınan Conroy benim için en iyi Batman idi. Bunu da maske ve pelerin takmadan yapabilmiş yegane isim.
Benim için hangi kurgusal eser olursa olsun, tartışmasız en iyi seslendirmendir.Ayrıca da en iyi Batman'in kim olduğu tartışıldıgı ortamlarda, Ben Affleck, Christian Bale gibi isimler söylenirken aklıma gelen tek isimdi kendisi.
Çok fazla Batman çizgi romanı okumadıgım halde, Batman'i sevmemdeki önemli faktörlerden birisiydi.Dc severler özellikle de Batman fanları için büyük bir kayıp.Umarım teknoloji buna izin veriyodur da, önümüzdeki animasyonlar icin de bu sesi Batman'in sesi olarak duymaya devam ederiz.Bence çok da zor olmasa gerek belki de 1000lerce saat Batman'i seslendirmiş bir sesi, yazilımlarla yapay zekayla falan kullanabilmek.

.Umarım teknoloji buna izin veriyodur da, önümüzdeki animasyonlar icin de bu sesi Batman'in sesi olarak duymaya devam ederiz.Bence çok da zor olmasa gerek belki de 1000lerce saat Batman'i seslendirmiş bir sesi, yazilımlarla yapay zekayla falan kullanabilmek.
Bu yorumu yaparken ütopik gibi gelen bir şeyin, 10 ay gecmeden gerçekliğimiz haline gelmesi.Enteresan ve biraz da korkutucu.

Geri