Valla flood yapacağım ancak bu nedir ya ?
Çizgi roman işleri içerisinde benim için zirve seri budur.Videodaki Batman/Superman ilişkisi de gercekten ayrıca üzerinde konuşmaya değecek kadar güzeldi diye hatırlıyorum.
Benim için hangi kurgusal eser olursa olsun, tartışmasız en iyi seslendirmendir.Ayrıca da en iyi Batman'in kim olduğu tartışıldıgı ortamlarda, Ben Affleck, Christian Bale gibi isimler söylenirken aklıma gelen tek isimdi kendisi.1992 ile 2021 yılları arasında Animasyon Dizileri, Animasyon Filmleri, Video Oyunlar, Ses Kitapları gibi pek çok platform da Batman'in sesi olmuş olan Conroy reis rahmetli oldu.
Özellikle Batman The Animated Series, Justice League çizgi dizileri ve de Batman: Arkham Oyun serisi ile tanınan Conroy benim için en iyi Batman idi. Bunu da maske ve pelerin takmadan yapabilmiş yegane isim.
Harikaymış .. Duygulandım.Şöyle bir panel gördüm.Çok hoş bence
Bu yorumu yaparken ütopik gibi gelen bir şeyin, 10 ay gecmeden gerçekliğimiz haline gelmesi.Enteresan ve biraz da korkutucu..Umarım teknoloji buna izin veriyodur da, önümüzdeki animasyonlar icin de bu sesi Batman'in sesi olarak duymaya devam ederiz.Bence çok da zor olmasa gerek belki de 1000lerce saat Batman'i seslendirmiş bir sesi, yazilımlarla yapay zekayla falan kullanabilmek.