Genel DC Animasyon Evreni Genel Tartışma

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
8ade0a4867f44d3f2fffba1a38f5630bb30efc33_hq.gif

DC'nin 20 yıldan uzun bire belkide en güçlü olduğu alanlardan biri de Animasyon Evreni idi. Animasyon Filmleri ve Serileri ile beraber. Animasyon Serilerinden Comics Bazlı Diziler alt forumunda konuşabiliriz. Burada ise Animasyon Filmler hakkında genel sohbet,paylaşım ve tartışmalar yürütülebilir.

Eski yapımlarını çok aratıyor DC.Son olarak Batman:Ninja'yı izledim.Hayatımda izlediğim en saçma yapımlardan biriydi.10 yaşındaki çocuklar için yapmışlar sanırım.Son zamanlarda çıkan 3 Batman animasyon yerin dibindeydi resmen.Dc film sektörü de dahil olmak üzere hüsran üzerine hüsran.Justice league animasyonları geri dönsün.Onlar güzeldi.

Sizce Death Of Superman nasıldı ?

Bence kötüydü ya..

Bildiğin şöyle yapmışlar:

Death of Superman= Flash ve Aquaman ne kadar güçsüz gösterilebilir

@Nabu
Hocam Justice League Dark Apokalips War'ı izledin mi?İzlediysen film hakkinda düşüncelerini bilmek isterim.[tt][/tt]

Hocam, siz çizgi roman grusu olarak Justice League Dark Apokalips War'ın eminin hatalarını yakalarsınız lakin şunu söylemem lazım, bence filmi bir an önce izleyin derim. Şahsen ben filmi çok beğendim, bazı gözüme batan hatalar vardı tabi ama film yine de çok güzeldi. İzlemenizi tavsiye ederim.

@Nabu

Justice League Dark: Apokolips War'ı izlediniz mi? İzleyince inceleme yapacağanızı söylemiştiniz. Doğrusu incelemenizi okumayı çok isterim.

Bu arada Harley Quinn'inde animasyonunu izlemelisiniz bence, güzel bir animasyondu. Biraz sizi sıkıştırmak gibi olacak ama Harley'in animasyonunun da incelemesini yaparsanız çok harika olur.

DCEU ve 2013 sonrasıu DCAU'nun hepsini toplasak şu fan yapımı iş yapmaz resmen

DCEU ve 2013 sonrasıu DCAU'nun hepsini toplasak şu fan yapımı iş yapmaz resmen

Bunu izledim, öyle dandik fan yapımı bir iş zannetmiştim başta. Ama gerçekten çok iyi bir iş. Tek sıkıntısı animasyonu ki o da çok büyük dert değil zaten.

Geri