Boruto 79 Tartışma / 80 Öngörü

Ronny

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
260546.jpg

Türkçe: 79: Mutlak Kudret
İngilizce: 79: Omnipotence

Keyifli okumalar.

Yine beğendiğim bir bölüm oldu. Kawaki biraz deyyusluk yaptı ama zafere giden her yol mübahtır.

Olayların oluş şekli çok tıraş olsa da bir şekilde hikaye farklılaştı. Şinjutsu'nun sınırlarını biraz olsun görmüş olduk, bir Otsutsuki bile olmayan Eida bu seviyede işler yapıyorsa acaba Şibai neler yapabiliyordur diye sormadan edemiyor insan.

İşin sonunda ise sikko bir yere bağlandı, llginçleştirdi mi? Evet. Bir hareket gelmiş oldu sonunda. Ancak dediğim gibi epey ucuz yani.

Seri o kadar kısır ki anca what if senaryoları ile yürüyebiliyor. Animesinde de zaman yolculuğu ile geçmişe dönmüşlerdi bir ara. Bu tarz ucuz hamlelere gerek olmamalı, elinde böylesine güzel bir evren varken üstelik.

Bu arada Sarada fenomenden etkilenmemişken Mitsuki'nin etkilenmesi Takım 7 arasındaki bağlara ciddi zarar vermiş. Büyük ihtimalle Sarada ve Boruto takılmaya başlayacak ama Mitsuki dışlanmış, diğerlerine uymuş olacak. Mitsuki de keşke etkilenmeyip Boruto'nun yanında takılsaymış.

Sasuke de etkilenmemiş olabilir Otsutsuki çakrasını varislik yoluyla da olsa taşıdığından.

Çok ipimsonik bir what if hikayesine bağlandı ya. Sonumuz hayrolsun.

Sakura'nın göğüslerinin güzelliği > Tüm Boruto mangası.

En sonunda bağlayabilmişler bir yere, ben bunu yapabileceklerinden bile şüpheliydim, bu serinin ayarında olmuş zaten. Gerçekten beklentisi olan var mıydı, Naruto’nun goblin çizimlerinden ve mal edilmesinden bahsetmiyorum zaten, adamlar ana serinin haterı olabilir.

Sarada, Eida çizimleri fazla kusmuk, bi de göze sokuyor zorla.

Geri