Sonuna kadar bekle bence. Pek bir şey de olmadı aslında. Lore'a dair birkaç önemli şey öğrendik bir de ilk bölümde sözü edilen olay gerçekleşti. Gram heyecan uyandırmıyor olan olaylar.Kaldığım yerden devam edebilirim belki şu son gelişmelerden sonra. Biraz daha ilerlemesini bekliyorum olayların.
Aylık çıkması kötü ya geç birikiyor ama pek bir şey olmadıysa beklemeye devam edeyim ben en iyisi. Benimde heyecanım kalmadı mangaya karşı ama merak işte bir mazimiz var evrenle.Sonuna kadar bekle bence. Pek bir şey de olmadı aslında. Lore'a dair birkaç önemli şey öğrendik bir de ilk bölümde sözü edilen olay gerçekleşti. Gram heyecan uyandırmıyor olan olaylar.Kaldığım yerden devam edebilirim belki şu son gelişmelerden sonra. Biraz daha ilerlemesini bekliyorum olayların.
Sonunda başladı adam akıllı kısım. Bundan sonra takip edilir bu seri.
Zaten manganın en büyük problemlerinden biri de kalitenin yanında aylık çıkması. Bi sonraki aya kadar çok az içerik veriyor okuyucuya. İstersen oku tabii beklemek istemiyorsan ya da merak ettiğin bir husus varsa. Otsutsuki Tanrısı muhabbeti güzel. Ama onu işlemesine çok var gibi.Aylık çıkması kötü ya geç birikiyor ama pek bir şey olmadıysa beklemeye devam edeyim ben en iyisi. Benimde heyecanım kalmadı mangaya karşı ama merak işte bir mazimiz var evrenle.Sonuna kadar bekle bence. Pek bir şey de olmadı aslında. Lore'a dair birkaç önemli şey öğrendik bir de ilk bölümde sözü edilen olay gerçekleşti. Gram heyecan uyandırmıyor olan olaylar.Kaldığım yerden devam edebilirim belki şu son gelişmelerden sonra. Biraz daha ilerlemesini bekliyorum olayların.