Boruto 55 Tartışma/56 Öngörü

Rakatas

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
[font='Arial, Helvetica, sans-serif'][/font]
images

Türkçe okumak için.
İngilizce okumak için.

Bu saatten sonra daha Naruto seride önemli yer tutmaz, tutamaz. Harcadılar koskoca Naruto'yu, SM Naruto kaldı elimizde :D .
Sasuke'nin hala gideri var ama o da artık Boruto'ya bi iki şey daha öğretir o da silinir gider.

Code'yi yakından gösterdiklerinde anladım. Kara takımının tasarımları da hiç güzel değilmiş.

Okuduğum en saçma şey olma konusunda daha da saçmalayı başararak süper bir başarıya imza atmış olan serinin gerzek sayısı.

Kishi bu seriye yazar olarak dönmüştü değil mi? Cidden yazık. Kankası Oda'yla birlikte kaç senedir yarattıkları serilerin içine etsin.

Otsutsuki tanrısı kavramı seriyi başka yerlere taşıyabilir gibi geliyor, ilgi çekici bir konsept serinin özünden uzaklaşsa da.

Haftalık olmadığı sürece bu seri hiçbir şekilde büyük ilgi toplayamayacak. Aylık bölümleri de çok tatmin etmiyor. Haftalık olması şart.

Bence evreni resetlemeleri lazımdı Kişimoto gelince. Neyse ama İşşiki hikayesi bitti gibi, seri yeni odaklar bulmalı kendine.

Jonin sınavı güzel olabilir mesela, hiç işlenmedik bir konsept evrende.

Bırakmıştım seriyi fakat Kishimoto gelmis diye bir şans daha vereyim dedim vermez olaydım.

Evren dinamikleriyle hâla benim için bir numaralı evren Narutoverse.Ameterasu'yu Kage Bunshin'le engelleme olsun, yine bunshinle hileler olsun ne kadar okursam okuyayım veya izlersem izleyeyim hâla heyecan verici benim için.
Fakat Rinnegan ve Kurama'yı yok edelim, Boruto ve Kawaki'yi öne çıkaralım mantığına katlanamayacağıma karar verdiğimden şu andan itibaren bu seri benim için sonsuza dek bitmiştir.

Geri