Genel Bnha Karakterleri OPM Evreninde Ne Seviye Olurlardı?

Ascalon

Ulak Baykuş
Ulak Baykuş
[img='https://img5.goodfon.com/wallpaper/nbig/c/5b/my-hero-academia-moia-geroiskaia-akademiia-boku-no-hero-ac-8.jpg',none,608][/img]

Evet soru basit Bnha evrenindeki kötüler ve kahramanlar Opm sisteminde nereye konumlanırlardı.

Kötüler için

Kurt
Kaplan
Şeytan
Ejderha
Tanrı

Kahramanlar için

C
B
A
S

sistemi. Bu konuyu aslında sadece kötüler için açacaktım ancak hazır açmışken kahramanları da ekliyeyim dedim.

Not: Eğer karkaterlerin bir kısımda toplanacağını düşünüyorsanız biraz daha detaya girin. Örnek olarak Muscular şeytan seviyesinde en güçlülerden biri olur. Tarzı.

Bir kere kötülerden kimse Tanrı sınıfı olmazdı. AfO ve onu almış Shigaraki, Nomu (All Might ile dövüşen) bir de Gigantomachia gibi karakterler Ejderha Seviye olurdu. Kalanlar Kaplan seviye nadiren de Şeytan sınıfı olurdu diye düşünüyorum.

İyiler için All Might S-Sınıfı olurdu. (güç bakımından) Deku tüm gücünü pek kullanamadığı için A-Sınıfı'nda üst sıralarda olur gibime geliyor. Todoroki S-Sınıfı olabilir ama son sıralarda olurdu. Sınıftaki birkaç top seviye isim ve prolar da genelde A-Sınıfı olurdu gibime geliyor. Bunları sadece arada gördüklerime göre söylüyorum çünkü BnHA'yı bir yerden sonra bıraktım ve henüz yeniden başlayamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kötüler için:

All for One: Dragon

Shigaraki:Dragon

Nine: Dragon

Gigantomachia: demon

Noumu: Demon

Overhaul: Demon

Re-Destro: Demon

Kalan kötülerde kaplan ve Kurt arasındadır diye düşünüyorum.

Kahramanlarda

All Might: S

Endeavor: S

Hawks: S

Midoriya: S(%100 OfA ile)

Mirko: S (Bundan emin değilim A'da olabilir.)

Mirio: A

Gran Torino: A

Todoroki:A

Best Jeanist: A

Tokoyami: A

Cementoss:A

Sir Nighteye:A

Aizawa: A

B sınıfı kahraman olarak Kamui wood falan olabilir

Kahramanlar:

S Sınıfı: All Might, Crimson Riot (tahmini), Endeavor, Hawks, Lemillion, Gran Torino (prime), geçmiş OfA taşıyıcıları, Best Jeanist, Edgeshot

A Sınıfı: Gran Torino (yaşlı), Eraserhead, Todoroki, Tokoyami, Deku, Bakugo, Suneater, Hado, Ryukyu, Gang Orca, Mirko, Yoroi Musha, Crust, Kamui Woods, Wash, Shishido, Kamui Woods, Mount Lady, Fatgum, Red Riot, Gunhead, Deatharms, Ectoplasm, Present Mic, Snipe, Gale Force

B Sınıfı: Midnight, Yayorozu, Vlad King, Grand, Shemage, Vine, Gevaudan,

vs vs

Kötüler :

Dragon: AfO ve geçmiş kullanıcılar, Güncel Shigaraki, Gigantomachia, Redestro, Twice (rage mode), Overhaul (fused)

Demon: Stain, Kumogiri, Mr. Compress, Moonfish, Yüksek seviye Nomular , Overhaul

Wolf: diğerleri

Buna geri dönmek istedim şimdi seriyi bitirdikten sonra.

Kötüler:
AfO - Ejderha
Shigaraki - Ejderha
Gigantomachia - Ejderha
Film baş kötüleri - Ejderha
USJ Nomu - Ejderha
High-End Nomu - İblis
Overhaul - İblis
Stain - Kaplan, düşük ihtimal İblis

Kahramanlar:
All Might - S
Deku - S