Juha Bach'ın sesi belli oldu. Bu da Burn The Witch fragmanı. Animasyonu hoşuma gitti, fena değil.
redstak Müdavim Baykuş Üstat Kullanıcı 21 Mar 2020 #21 Juha Bach'ın sesi belli oldu. Bu da Burn The Witch fragmanı. Animasyonu hoşuma gitti, fena değil.
Feindbild 無欠の果て Üstat Kullanıcı 21 Mar 2020 #22 Tam İngilizce sunumu şu an izliyorum. Bitince bir yazı yazarım.
Uncle Paulie Şalıom Gözcü Baykuş 25 Mar 2020 #23 HAshirama'nın seiyusu seslendiriyormuş Yhwach'ı haberini vereyim. Bekle bekle sıkıldım. Erkene alsınlar şunu. Pfffffff.
HAshirama'nın seiyusu seslendiriyormuş Yhwach'ı haberini vereyim. Bekle bekle sıkıldım. Erkene alsınlar şunu. Pfffffff.
redstak Müdavim Baykuş Üstat Kullanıcı 25 Mar 2020 #24 Ryusa Bakuryu' Alıntı: HAshirama'nın seiyusu seslendiriyormuş Yhwach'ı haberini vereyim. Bekle bekle sıkıldım. Erkene alsınlar şunu. Pfffffff. Genişletmek için tıkla ... Aynı kişi Zangetsu'yu seslendirmişti zaten.
Ryusa Bakuryu' Alıntı: HAshirama'nın seiyusu seslendiriyormuş Yhwach'ı haberini vereyim. Bekle bekle sıkıldım. Erkene alsınlar şunu. Pfffffff. Genişletmek için tıkla ... Aynı kişi Zangetsu'yu seslendirmişti zaten.