Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Bir Tayfa Kur Ligi

Kim Kazanır?

• Flying Raijin vs Nabu Flying Raijin Kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Flying Raijin vs Nabu Nabu Kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Ryusa Bakuryu vs Savior Ryusa Bakuryu Kazanır

Oy: 1 50.0%
  • Ryusa Bakuryu vs Savior Savior Kazanır

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Herkes birbiriyle eşleşsin diye ve az katılımcı olduğu için lig açtım.

*Kendi kendine oy vermek açıktır ancak yorum yapılması gerekmektedir.
*Basit olarak şu kazanır demeniz yeterli.
*Dövüşler Tüm Dressrosa'da yapılacaktır.
*İki farklı tayfada aynı karakter olduğunda (Kuzan tüm tayfalarda var) birbirleriyle eşleşmeyecek şekilde düşünülecektir.

Katılımcılar:
@Nabu
@Savior
@Ryusa Bakuryu
@Flying Raijin

Ekipler:
@Nabu
Kaptan: Sabo
Trafalgar Law
Boa Hancock
Jimbei
Magellan
Marco
B. Kuma
Cavendish
X Drake
Bartolomeo
Mr.5
Gizli Silah: Kuzan

@Savior
Kaptan: Kuzan
Jimbei
Mihawk
Katakuri
Crocodile
Borsalino
Sakazuki
Smoker

Aliyreyistir Pirates = @Ryusa Bakuryu

Kaptan: Kozuki Oden
Marco
Kuzan
Magellan
Little Oars Jr.
İvankov
Jimbei
Law
Hawkins
Sabo
Robin

Taka'nın Evlatları = @Flying Raijin

Kaptan: Sakazuki
Portgas D. Ace
Monkey D. Luffy
Boa Hancock
Marco
Kuzan
Sabo
Law
Jozu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Karekterleri pek tanımadığımdan herkes yorumunu yaptıktan sonra oylarımı vericem

Birde hocam bu konunun benzerini Naruto ve Bleach Karekterleri için açmak istiyorum iznin olursa :D

@Savior 'a çok zor anlar yaşatırım. Kozuki Oden Yonko seviyesi. Kimse tutamaz. Yanında Marco, Kuzan, Magellan , Jinbei ve Sabo var. Kusura bakmasın ama ağır bir mağlubiyet onu bekliyor.

Karekterleri pek tanımadığımdan herkes yorumunu yaptıktan sonra oylarımı vericem

Birde hocam bu konunun benzerini Naruto ve Bleach Karekterleri için açmak istiyorum iznin olursa :D
Sıkıntı yok tabii ki. Ama benim Naruto için bir planım var o da gerçek karakterlerle değil, üyelerin kendi karakterlerini oluşturmasıyla ilgili. Yani istediğin gibi aç kanka. Naruto'da da aç yani benim oradaki konuma katılanlardan'sın sanırım zaten.

Ali diğer maça oy vermek de mecburi lan. Hemde açık ve net bir şekilde yorumunda belirtmelisin bunları.

Zamanında op başlamadan önce rastgele kurduğum tayfama baktım da gene olsa gene aynı kadroyu kurardım :D Sağlam kadro kurmuşum

@Savior 'a çok zor anlar yaşatırım. Kozuki Oden Yonko seviyesi. Kimse tutamaz. Yanında Marco, Kuzan, Magellan , Jinbei ve Sabo var. Kusura bakmasın ama ağır bir mağlubiyet onu bekliyor.
Reis kusura bakma da benim tayfa seninki nin patates eder. :D Mihawk+3 Amiral var la bende İçinden geçerim valla.