Yok o kadar hakim değilim açıkçası ama bir göz atacağım bundan sonra.Gözünüze çarpan kişiler var mı takımda?
Çok geç gördüm bunu sanırım.. Başka bir başlıkta cevap vermişsem eğer o zaman bunu ciddiye alma .. Hayır şu an için yokNabi hocam milli takım ile alakalı bir yazı ya da yorumunuz var mı?
Valla izleyemedim, meşguldüm. Özetine bakacağım ancak olaylı ve bol çekişmeli bir maç olmuş diye duydumAnadolu Efes ve Real Madrid maçı sonrası Nabi hocam ne düşünüyor merak ettim. Söve söve izledim
45 sayı attığı maç muazzamdı, onun ardından gelen triple double da öyle. Çok iyi gidiyor, hala en çok gelişme kaydeden oyuncu ödülü için bir ihtimali var. Nazar değmesin.Hocam ne düşünüyorsunuz?
Valla öyle oldu ancak Allahtan, o pozisyona göre olabilecek en hafif sakatlık çıktı. Kariyerini etkileyen bir şey olmayacak çok şükür.Çocuk sakatlandı. Nazar değdi
Pek takip edemedim açıkçası. Tek bildiğim eleme grubundaki maçların çoğunu kazanıp, Avrupa Kupasına kalmayı garantilediğimiz, ancak kadro ve oynanan oyuna dair pek bir bilgim yok, üzgünüm.Evet Nabu hocam milli takım hakkında neler düşünüyorsunuz?