Genel Basketbol Sporu Genel Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Basketbol Sporu Genel Sohbet ve Paylaşım Başlığı

[img='https://media.discordapp.net/attachments/885880168093220906/1125364492709146624/rebecca-mock-animation-gif-crunchyroll_slam-dunk_still_2x.png',none,489][/img]

@ChildofLightness

Konuyu burada devam ettirelim.

u19 takımının başarısı elbette gurur verici. Ancak Amerika'nın u19'u eskisi gibi değil onu da bilmek gerek. Yine de güzel, 3. olduk, umut verici.

Chicago Bulls, milli basketbolcumuz Onuralp Bitim ile anlaştı. (ESPN)

Hocam bu aralar bayağı bizim gençler NBA yolcusu olmaya mi başladı bana mı öyle geliyor. Bu iyiye işaret sanırım.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1690063829003.jpg
    FB_IMG_1690063829003.jpg
    80.5 KB · Görüntüleme: 5
Amerikada basketbol hem amatör (üniversite ligleri) hem de profesyonel (NBA) düzeyde kalite olarak çok düştü, istatistikler ve başarılar yeni kurallar konjektürünün şişirmesi dediğimizde bize boomer diyenlere ders niteliğinde bir Dünya Basketbol Turnuvası izledik. Amerika zar zor 4. olabildi. Bırak dünyayı, Kuzey Amerika'nın bile en iyi basketbol ülkesi olamadılar, Kanada'ya yenilerek :D

Nabi hocam milli takım ile alakalı bir yazı ya da yorumunuz var mı?
Çok geç gördüm bunu sanırım.. Başka bir başlıkta cevap vermişsem eğer o zaman bunu ciddiye alma :D .. Hayır şu an için yok

Ben sorduğumda Hırvatistan maçı daha olmamıştı, şu anda ben de pek takmıyorum kendilerini. Bireysel yetenek olabilir ama takım olarak beş para etmez, sadece zayıf takımlara zorbalık yaparlar.

Anadolu Efes ve Real Madrid maçı sonrası Nabi hocam ne düşünüyor merak ettim. Söve söve izledim

Hocam ne düşünüyorsunuz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-07-17-14-21-586_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2024-03-07-17-14-21-586_com.facebook.katana.jpg
    623.5 KB · Görüntüleme: 5
Çocuk sakatlandı. Nazar değdi
Valla öyle oldu ancak Allahtan, o pozisyona göre olabilecek en hafif sakatlık çıktı. Kariyerini etkileyen bir şey olmayacak çok şükür.

Bu sene Houston zaten play-off biletini kaçırdı o yüzden Alperen oynamaz sanırım bu sezon. Ancak yaz kampına ve gelecek sezona sıfır sıkıntı ile dönecek gibi.

Monaco maçında ortalık karışmış. Kerim Rahmi Koç da olayın içinde(kambersiz düğün olmaz)babadan oğula nesil bunlar.

Geri