Genel Absolute DC Comics Evreni

Dotanuki

Baykuş Yumurtası
Çaylak Kullanıcı
Büyük ihtimalle bir çoğunuzun bildiği gibi DC Comics, Absolute adı altında Batman, Superman ve Wonder Woman ile yeni bir paralel çizgi roman evreni başlattı. Henüz hiçbirini okumadım, cilt olarak çıkmalarını bekliyorum. Başarılı bir başlangıç yaptı bu Absolute serileri, Absolute serilerinin hepsi çıktıkları ay satış listelerinde ilk 10 en iyi satan çizgi romanlar arasındaydılar.

Forumda okuyan var mı bu yeni Absolute serisi DC Comics çizgi romanlarını ? Benim gördüğüm kadarıyla aralarında ne çok hoşuma giden Wonder Woman oldu, karanlık fantezi tarzında bir Wonder Woman çizgi romanı yapmışlar gibi duruyor.

Forumda okuyan var mı bu yeni Absolute serisi DC Comics çizgi romanlarını ? Benim gördüğüm kadarıyla aralarında ne çok hoşuma giden Wonder Woman oldu, karanlık fantezi tarzında bir Wonder Woman çizgi romanı yapmışlar gibi duruyor.
Okumadım, zira DC ve Marvel comicsleri pek okumuyorum artık, sadece özetler şeklinde.

Şİmdilik matah bir şey görmedim bu evrende, Batman'in sanat dizaynı ve origin plot olayı da bence vasatın altında idi.

DC Comics fanbase i çok garip bir tayfa oldu (DC'ciyim bu arada) , hem "we're the og" kafasındalar, yani orijinal ve ikonik olduklarını, geleneksel heroism ve orijinal tasarımlar vs diyorlar hem de her zaman en çok satan eserler edgy alternatif evren versiyonları oluyor (geçmişte Injustice'in vs olduğu gibi).

Konusunu açtığın için teşekkürler.

Rica ederim. Bende DCciyim ve kimse bu gibi konularda bir başlık açmazsa, açmak görevimiz. :ROFLMAO:

Bende artık hep manga okuyorum, ama bir yandan da dağ gibi bir DC ve Marvel Omnibus yığınım var, okunmayı bekleyen... Genel olarak, kaçırıp bulamama korkusuyla aldığım o kadar çok çizgi roman var ki... Manga ve Comics olarak... Sanırım ömrüm yetmeyecek hepsini okumaya...

Bende Edgy şeylere bayılırım. Özellikle ergenken Edge Lordların karanlık kralı bendim. :ROFLMAO: O yüzden zaten aralarından en çok beğendiğim Wonder Woman oldu. Batman çok aşırı duruyor, ama genel olarak beğenilmiş durumda, okuyanların yorumlarına baktığım kadarıyla. Deluxe Edisyon olarak çıkarırsa DC bu Absolute serini takip edeceğim.

Valla ne mutlu sana o zaman :D Çok detaylı incelemedim ancak yüzeysel bir tarama ve bir kaç özet okuyarak çok da beni tavlayamadığını söyleyebilirim. Alternatif evren türetmek yerine var olan evrene 4-5 yılda bir resetlenmemesini sağlayacak bir ayar çekseler keşke.

Geri